BENVINGUDA GALLINA FINA,HOLA PROJECTE NOU! 13.02.20

Hola de nou famílies! 

Com ja sabeu, la setmana passada vam fer la cloenda del nostre projecte dels peixos juntament amb la classe dels Elefants que també acabaven el seu projecte del mar.
Tots vam cantar i ballar la cançó del cavallet de mar que tant ens agrada i vam fer una posada en comú de tot allò que havíem après.
Estem contents perquè en aquest projecte hem après moltes coses noves i hem pogut aconseguir el nostre carnet d'investigadors/es.




L'endemà vam tenir la gran sorpresa de rebre una carta acompanyada de tres saquets, entre tots vam descobrir que la carta l'enviava la GALLINA FINA, una  gallina molt espavilada que ens demanava ajuda.


Resulta que la Gallina Fina havia anat al mercat a comprar blat de moro, el seu menjar preferit, però la GARSA CINTA que és una mica trapella li havia amagat els saquets amb la resta de menjar i la pobra gallina no era capaç de trobar tota sola el sac on hi havia el blat de moro.
Però...perquè ens demanava ajuda? no ho podia fer ella tota sola? doncs no, perquè la gallina no té mans i sense mans no podia ni tocar ni palpar els saquets per saber on era el blat de moro, els saquets estaven mooooolt ben lligats!


Entre tots hem ajudat a la Gallina Fina i hem pogut trobar els saquets amb el blat de moro, tot fent servir les nostres mans i el nostre sentit del tacte. 




Llegint, llegint...segur que ara ja sabreu de què tracta el nostre projecte nou, si encara no ho heu encertat.... mireu mireu!





EL PROJECTE DE LES MANS

En aquest projecte aprendrem què podem fer amb les mans, decobrirem milers d'oficis on es fan servir les mans, jugarem amb titelles, aprendrem una mica com d'útil són les mans per comunicar-nos, ens convertirem en músics, mags, titellaires i artistes i viurem moltes aventures plegats!
Ens llegim d'aquí uns dies al blog!

PETONS D'ESQUIROLS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada