CARNESTOLTES I PEIXOS IRISATS 28.02.20

Hola de nou, famílies!
Després de molts dies de gresca i disbauxa tornem a ser aquí amb les piles carregades.

Hem passat una setmana plena de gresca i xerinola veient com en Carnestoltes ens feia visites inesperades i ens desmuntava i desendreçava les classes cada matí abans d'arribar a l'escola.
Hem seguit les seves ordres i segur que ha estat ben content veient com veníem a l'escola en pijama, fets un desastre i amb la roba regirada!
Hem gaudit d'una festa de Carnestoltes preciosa on tots anàvem disfressats de contes,  fèiem molt de goig!



Com ja vau veure nosaltres anàvem disfressats del conte del "Peix Irisat", un conte meravellós que estem treballant dins del nostre projecte del peixos. Ens agraden molt els valors d'empatia i de compartir amb els nostres amics. A la classe hem escoltat el conte i l'hem dramatitzat i entre tots hem fet conversa i hem après moltes coses amb el petit peixet blau i amb el peix irisat.





Aviat farem la cloenda del nostre projecte i en començarem un de nou... a  veure quina proposta ens espera, quina emoció!
Mentrestant nosaltres continuem gaudint del fons marí i fem uns racons ben divertits on ens ho passem genial. Mireu, mireu...






A l'hora d'anglès amb la Teacher Susan estem treballant molt vocabulari sobre els peixos i estem aprenent cançons i balls, us deixem l'enllaç perquè pogueu cantar i ballar la cançó de "Under the sea" i la de "Baby shark".







Ens veiem al blog d'aquí uns dies...
PETONS D'ESQUIROLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada