UNA GRAPAT DE RECURSOS 19.03.20


Ja tornem a ser aquí de nou, 
Com esteu Esquirols i famílies? molts, molts ànims!!!
segur que esteu molt contents de tornar a rebre una nova entrada!

Esperem que estigueu bé i que la nostra ajuda fent suggeriments al blog sigui de bon grat per a tothom.

Així ens assegurem que esteu ben entretinguts i que us oferim petites activitats perquè els dies de confinament sense parc, escola, visites...siguin més fàcils de portar.



Ara que aviat arribarà el cap de setmana us proposem una activitat relacionada amb el projecte de les mans molt i molt relaxada i gustosa per poder posar en pràctica en alguna estona de tranquil·litat i/o abans d'anar a dormir.

Es tracta d'una cançoneta molt dolça de la Dàmaris Gelabert on ens ensenya a fer massatges tot fent servir les nostres mans i dits. Esperem que us aprengueu la cançó, que mireu el vídeo i que us feu uns grans experts en massatges. A la tornada a l'escola seguirem practicant...





A més del projecte de les mans, recomanem que feu entrenament de números i lletres, els Esquirols ja sabem fer els nombres 1-2-3 i podem aprofitar per fer aquests traços en diferents superfícies: amb safates amb serradures, sorra, pa ratllat, farina, amb plastilina, amb guixos, amb botons... A més de practicar números també aprofitareu per descobrir el sentit del tacte i noves textures.

Amb les lletres podeu fer el mateix amb la vostra lletra inicial i amb el vostre nom, serà divertit escriure en diferents superfícies el nostre nom.
També podeu retallar números i lletres de diaris, revistes, catàlegs, etc etc....







Així no perdrem entrenaments!

Lligat amb les matemàtiques us deixem l'enllaç d'un jclic que ens agrada molt, el cuc de les seriacions. CLIQUEU!



Des de l'àrea de música, la Jordina us recomana sentir la cançó dels dits, així podreu recordar com es diuen: polze o gros, índex, cor, anular i xic o petit. Us deixem l'enllaç...




I un vídeo per poder veure la mímica de la cançó:

MÍMICA DE LA CANÇÓ

Finalment, la Teacher Susan, aprofitant el projecte de les mans ens diu que escoltem aquesta cançó i que comptem en anglès amb els fingers i fer les accions que diu la cançó. Quan l'hàgiu cantat diverses vegades podeu descarregar-vos el full on hi ha la lletra de la cançó i que els nens dibuixin i pintin la seva mà.

LLETRA CANÇÓ "HOW MANY FINGERS?"

Si no teniu possibilitats de descarregar-vos la i imprimir-la, podeu agafar un full en blanc i dibuixar la vostra hand with your five fingers and count 1,2,3,4,5.

Us recordem que res de tot això és obligatori, simplement són recomanacions per a les famílies que puguin, vulguin i tinguin els mitjans per fer-ho. Si aneu fent activitats, quan comencem l'escola ens les podreu portar.
Thank you and don't forget to singenjoy and danceKisses.

Ens veiem  a la propera entrada, estigueu ben atents perquè ja veieu que ens agrada estar molt presents encara que sigui de manera virtual.
Molt bon cap de setmana, encara que sigui a caseta :-)
Us trobem a faltar...

PETONS D'ESQUIROLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada