JUGANT AMB LES MANS EM QUEDO A CASA 24.03.20

Benvinguts de nou al nostre blog!
Ja veieu que aquesta setmana estem molt i molt actives i amb moltes ganes de fer coses noves. Avui tinc un missatge per a vosaltres, estigueu ben atents i doneu-li al play.


Aquesta és la presentació on hi trobareu un recull de fotos de persones ensenyant les seves mans i un petit exemple de què fan amb elles i per a què les fan servir. 

Els Esquirols ja han vist i treballat aquestes imatges a classe, ara vosaltres podeu aprofitar per fer conversa i parlar sobre allò que veieu... per què fan servir les seves mans? quin deu ser el seu ofici?com són les seves mans? que estan fent amb elles?....



Ara, tal com heu escoltat en el vídeo, us animo a fer dues fotos: 

1. Una foto on sortiu vosaltres ensenyant les vostres mans.

2. Una foto on surtin, en detall, les vostres mans fent alguna tasca aquest dies (netejant, dibuixant, tocant algun instrument, cuinant, pintant, manipulant...)

Em podeu enviar les fotos durant tota la setmana al meu correu mclares5@escolatabor.cat, i el divendres amb totes les vostres fotos farem una sorpreseta. 


Accepteu el repte??? Va!, espero dues fotos vostres que ja tenim ganes de veure-us les cares. Segur que esteu més grans!! 
Famílies us donem les gràcies per avançat per la vostra col·laboració.


Ens veiem ben aviat i estigueu atentes/es a les entrades del blog... 
Núria, Noa, Mia, Mariona, Rut, Daniella, César, Martina, Leire, Eder, Bernat ,Giulia, Marcos, espero les vostres fotos. Us trobem a faltar.

PETONS D'ESQUIROLS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada