MANS A LA FEINA DES DE CASA 16.03.2020


Hola de nou famílies,


Degut a la situació que estem vivint aquest dies, les mestres d'Educació Infantil aprofitarem aquest blog per poder estar en contacte amb tots i totes vosaltres i anar suggerint i proposant algunes activitats i recursos per poder gaudir amb els vostres i nostres petits.

Abans de començar les propostes desitjo que estigueu bé i que porteu el millor possible aquesta situació que ens afecta. Ja sabem que és difícil conciliar i molt més encara si s'està en estat d'alarma i confinament, és per això que des d’aquí volem obrir un petit espai per compartir amb vosaltres i sentir-nos acompanyats! Endavant


El dia abans de marxar de l'escola forçosament vam veure un vídeo on es parlava del CORONAVIRUS, ara us deixem un enllaç amb un petit conte que explica d'una manera fàcil i entenedora aquest virus que afecta a tota la humanitat.






L'últim dia d'escola, juntament amb l'àlbum del projecte dels peixos, us vam afegir una petita activitat per posar les MANS DE LA VOSTRA FAMÍLIA. Ara que tenim molts dies per endavant, us animem a que sigueu creatius, imaginatius i feu les vostres mans amb qualsevol tècnica que us passi pel cap: pintura, collage, estampació, fotos de les vostres mans, titelles, convertir les vostres mans en animals, resseguir... serà un bon moment per gaudir en família. A la tornada a l'escola ens agradarà veure les vostres creacions.



Aquests dies hem estat fent plàstica i manipulacions amb les nostres mans i hem jugat amb les textures i els sentits.







Seguint amb el nostre projecte de les mans, aquest dies hem estat explicant el conte de la MArtiNETA, un conte que parla de les mans i els seus 5 dits i de com tenir cura de la seva higiene. Si us sembla bé, el compartim aquí perquè el pugueu veure i explicar. Fora bo que us l’expliquessin ells a vosaltres, que se'l saben molt i molt bé. Gaudiu!



Des d'anglès també us fem un seguit de propostes i suggeriments per si voleu aquests dies cantar, ballar i fer accions en anglès.

Primer us enllacem una cançó de l'arc de Sant Martí per aprendre els colors en anglès.


Podeu escoltar aquesta cançó i fer jocs amb els colors. Per exemple: look around and show me green objects, blue objects. Després els podeu comptar en anglès i mirar de quin color hi ha més objectes.
També podeu dibuixar un arc de Sant Martí i pintar-lo.

Com sabeu, aquests dies a la classe havíem començat el projecte de les mans. Us deixem un conte en anglès on parla de les mans, d'un rellotge i de les hores. Per si el voleu escoltar i així tenir contacte amb la llengua anglesa.



Des de l'àrea de música aquí teniu la cançó de les mans que estem aprenent a classe, per a que la pugueu cantar i pintar

https://escolatabor-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/jcampi_escolatabor_cat/EXKvlEtWL0ZGnJmJwukdkRcBwylys-M2JWSKDeT9gvzV_w?e=Ys4ZwB






Per últim i fins la propera entrada amb més propostes i activitats divertides, us convidem a fer de pastissers utilitzant les vostres mans ja que aquests dies tenim molt temps per gaudir en família. Feu un pastís o un dolç plegats. Us animem a fer pa de pessic, magdalenes, bombons, pastissos, galetes i que us feu moltes fotos. Ens agradarà veure les vostres fotos i les vostres creacions quan tornem a l'escola.


Fins aquí aquesta entrada inusual, estem en contacte a finals de setmana amb més propostes i suggeriments, fins aleshores cuideu-vos molt, molt.


PETONS D'ESQUIROLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada