ÀNIMS,ESQUIROLS!!! 23.03.20


Ja tornem a ser aquí famílies!!!
Com esteu Esquirols?
Segur que heu tingut un cap de setmana ple d'activitats a casa  i que ha estat profitós gaudir de la família, però no ens enganyem... trobem a faltar sortir al carrer, estar en contacte amb la natura i compartir jocs amb els nostres amics i amigues. 
De  ben segur que ja queda menys per combatre el maleït virus i poder tornar-nos a veure'ns. Us enviem un suuuuuuper petó.

Us enrecordeu de la proposta de fer de rebosters/es i fer servir les nostres mans per fer un pa de pessic, un pastís, magdalenes ...?

Doncs bé, aquí us deixo jo el meu!!! M'ho he passat molt rebé fent de pastissera i amb les meves mans he trencat ous, tirat farina, oli i sucre, obrir el sobre de llevat, abocar el iogurt, ratllar una llimona i sobretot remenar i remenar molt bé la massa. Us animo a fer un vosaltres plegats. 




Ah!! Ja veieu que m'ajudaven unes manetes petitones a rentar els estris un cop acabada la feina. :-)

A continuació un deixo l'enllaç amb la recepta que he seguit, era boniiiiiiissssim!!


Ja sabeu que les propostes són opcionals però si algú ens fa un dolç deliciós, a la tornada a l'escola, podeu portar-nos fotos. Totes aquelles activitats que feu intentarem poder posar-les al nostre àlbum del projecte de les mans.

Seguint amb el projecte de les mans, us adjunto unes imatges de com crear animals amb les nostres mans, de ben segur torbareu una estoneta per pintar-vos les mans i crear divertits animalons.











La Jordina us fa unes petites recomanacions  d'uns jclics molt divertits per poder continuar aprenent cosetes del cos i les nostres mans. Endavant!


 JOC DEL COS del JCLIC: 



També podeu fer el joc de JUGUEM AMB LA MÚSICA, hi ha tres nivells de dificultat i podreu reconèixer cançons, instruments i intensitats del so: 

https://clic.xtec.cat/projects/jugmusi/jclic.js/index.html


La Teacher Susan us  fa unes suggerències per seguir treballant la llengua anglesa i us deixa un petit missatge, demaneu ajuda als pares perquè us el llegeixin i us el tradueixi.

Hello everybody, 
I 'm very happy to send you some resources.
Squirrels, did you practice to say the numbers with your fingers? and the colours with the rainbow song?

This week I want you to play this game: I spy with my little eyes something blue, red, orange...
(l'objectiu del joc és que busquin objectes del color que aneu dient, és com el veig-veig). Us deixem un vídeo que explica com es juga.


Bye bye and enjoy playing games with your family. 
Take care

Fins aquí la nostra entrada al blog de l'inici de setmana, esperem que estigueu mirant i seguint el nostre blog i us enviem un petó virtual!


PETONS D'ESQUIROLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada