GOODBYE AND HAPPY SUMMER 8/6/20



Hola Esquirols!

Aquesta setmana és l'última que publicarem propostes d'anglès, música i psicomotricitat. 
Ha sigut un trimestre diferent, estrany, però en el que tots i totes hem après coses que no sabíem (com fer pasta de sal, connexions virtuals o enviar vídeos 😄).
Espero que us hàgiu divertit fent algunes de les activitats que us hem anat enviant cada setmana. Us desitjo un bon estiu, que gaudiu fent esport, aneu amb bicicleta, salteu, correu, jugueu a l'aranya peluda i a fet i a amagar, ... canteu, balleu, escolteu música, ...

Podeu jugar amb els sons construint un xilòfon d'aigua com el de la fotografia. Experimenteu com sona si cada cop ompliu més el got, i proveu d'inventar-vos una música.

Una abraçada GEGANT!
Jordina
  

Hi Squirrels!

we will see you on thursday and we will listen to the three little pigs story (podeu tenir els titelles preparats). També ens acomiadarem d'aquest trimestre tan excepcional cantant i ballant aquesta cançó que us poso aquí. Si voleu la podeu anar practicant i el dijous a les connexions podrem bellugar el nostre cos amb molt de ritme i revisarem les parts del cos. 


THE HOKEY POKEY SONG


No puc acabar aquest últim blog sense felicitar-vos pels vostres somriures a les connexions, per la vostra energia per fer coses i les ganes d'explicar-nos tot el que fèieu i com us sentíeu. 
Encara recordo els primers dies quan us obria la porta de vidre i tots érem uns desconeguts tant les famílies com vosaltres i ara, ja som una petita gran família. Tinc moltes ganes de tornar-vos a veure al setembre per poder-vos mirar als ulls un a un i quan obri la porta us pugui desitjar a cada un de vosaltres que cada dia tingueu un dels vostres millors dies i que puguem compartir cançons, danses, balls, abraçades, moixaines i noves experiències junts. Gaudiu molt de l'estiu i ens veiem al setembre.

Un súper petó i una immensa abraçada de la teacher i de l'Èrika.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada