ENTREM A LA RECTA FINAL.... 15.06.20


Hola Esquirols i famílies!!
  
Avui és un dia ben especial, sense adonar-nos ha passat tot un curs sencer, si mirem enrere sembla que fos ahir que entràveu per primera vegada a la classe dels Esquirols, alguns contents i somrients i d'altres una mica porucs i desconfiats.

Hem viscut moltes aventures i experiències junts i durant tots els mesos que hem estat a l'escola ens hem pogut anar coneixent amb calma i cadascun al ritme que necessitava, hem intentat estar al vostre costat sempre per acompanyar-vos en aquesta nova etapa que tot just començàveu.
Mica en mica hem establert relacions d'estima cap a vosaltres i hem format un gran petit grup.
La vida va voler que no acabéssim el nostre curs de la manera que més desitjàvem, estant al vostre costat i omplint-vos de petons, carícies i abraçades però el "bitxito" que rondava pel món no va poder amb nosaltres i entre tots junts, vosaltres, nosaltres i les vostres famílies hem aconseguit estar al vostre costat i tot i la distància sentir-vos ben a prop.
Ara ja diem adéu al nostre primer curs en el "cole dels grans" i fent una mica de reflexió només puc dir-vos que ha estat tot un plaer conèixer-vos i formar part de les vostres vides  i que sempre me'n recordaré de vosaltres i d'aquest curs tant especial.
Gràcies Esquirols i gràcies famílies, una vegada més, per deixar-nos estimar, educar i viure amb els vostres petits.





Abans de posar fi  a aquest blog ens agradaria proposar-vos uns jocs ben divertits pels dies d'estiu. 

Us ve de gust una pizza i un gelat per dinar o per sopar?
🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦

Dons apa, ja sabeu... afegiu tants ingredients com diu el cartronet a la vostra pizza casolana i amb un dau descobriu quantes boles de gelat afegiu a la vostra galeta. 
Serà una bona manera de passar l'estona en família. Bon profit!!!🍕🍦









Per acabar,  tot l'equip de mestres us desitgem  un bon estiu, unes bones vacances, molts i molts sopars especials a la fresca i molts gelats sentint l'oloreta del mar.



P.D: Ens veiem divendres a les 10h a l'última connexió en aquest enllaç  https://meet.jit.si/EsquirolsTABORespecial i estigueu molt i molt pendents també del blog, fins divendres no hi hauran més entrades però la de divendres serà SÚPER ESPECIAL! NO EL DEIXEU DE MIRAR!!!



PETONS D'ESQUIROLS 
US ESTIMO MOLT!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada