BON ESTIU, ESQUIROLS!!! 19.16.20

Bon dia, Esquirols!!
Avui ha estat un  dia molt emotiu, ens ha agradat molt esmorzar amb tots vosaltres i poder veure les sorpreses que us teníem preparades.
Tal i com us hem avançat, us deixem el vídeo amb els vostres balls de MADRE TIERRA, perquè el pugueu veure amb calma i ensenyar-li a tothom que us estima.
Endavant!!!!

Gràcies a tots i totes per la vostra participació, per les vostres ganes de ballar i passar una bona estona en família i fer un vídeo per compartir amb tots nosaltres!!


ESQUIROLS, ara sí que ha arribat el moment d'acomiadar-nos d'aquest curs  tan i tan excepcional. Hem passat per diferents moments i sabem que no ha estat fàcil conviure i adaptar-nos a un confinament tan llarg.   

L'EQUIP D'EDUCACIÓ INFANTIL ha volgut i ha procurat estar present des de la distància. Hem intentat no perdre el vincle que ens ha unit a tots i a totes des del Setembre. Ens guardem tots els petons i abraçades que ens han quedat pendents!!!
De tot cor, la Montserrat, la Montse, l'Anna M., l'Ariadna l'Anna Anri, la Jordina, la Meritxell, la Teacher i l'Èrika us desitgem que gaudiu molt de l'estiu i que el retorn al Setembre sigui el més "normal" possible per tal de retrobar-nos novament i viure noves aventures TOTS JUNTS.


BON ESTIU, BONES VACANCES I FINS AVIAT!
US ESTIMEM👄💓

Us deixem el nostre vídeo de comiat, fet per totes nosaltres amb molta il·lusió.








PETONS D'ESQUIROLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada