CLOENDA DEL PROJECTE I "MAKING OFF" 13.12.19

Hola de nou famílies!
Després d'uns dies de festa ja tornem a ser aquí amb tota l'energia per fer la cloenda del nostre primer projecte i per viure uns dies plens de màgia amb l'arribada de les festes nadalenques.

Anem a pams, per donar per finalitzat el nostre projecte d'en Patufet vam convidar a totes les famílies dels Esquirols a veure i sentir el nostre teatre d'ombres xineses d'en Patufet. 
Ens ha portat molta feina aprendre'ns el conte i enregistrar les nostres veuetes amb el micròfons. Hem hagut d'assajar molts dies i ens ho hem passat molt bé sentint les nostres veus als altaveus de la classe, som uns artistes!





 Aquí us deixem unes fotos del procés de gravació. A vegades hem gravat a la classe i d'altres hem anat a l'aula de música. A més de gravar les nostres veus, també hem gravat alguns sons produïts amb el nostre cos ( mans, boca...) i d'altres amb instruments.
Mireu, mireu el "making off"...







Finalment, un cop feta la representació amb ombres xineses, els Esquirols i les seves famílies han gaudit molt i ens ho hem passat molt bé. Gràcies a tots els que vau venir dimarts a veure i escoltar el conte.







Us deixem la gravació del nostre conte perque l'escolteu i la gaudiu en família. Cliqueu a l'enlaç.

Ep! no podem acabar el nostre blog sense dir-vos que ja ha arribat el Tió a l'escola i estem molt contents! Ara cada dia l'anem a veure i li donem molt de menjar.

Us desitgem unes molt bones festes i un feliç 2020, gaudiu molt aquest dies de màgia! Ens veiem l'any vinent :)




PETONS D'ESQUIROLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada