PATIM,PATAM,PATUM... 22.11.19

Hola de nou famílies,
Ja tornem a ser aquí per explicar-vos que estem súper motivats i molt treballadors amb el nostre primer projecte d'en Patufet.
Des que vam rebre les pistes no hem parat d'investigar i descobrir informació sobre el nostre personatge, hem escoltat el conte mil i una vegades i no ens cansem, ens encanta! 


Hem muntat a la classe un racó d'en Patufet amb contes, làmines, imatges, titelles, bous, patufets, barretines... així que us animem a col·laborar i si a casa teniu cosetes relacionades amb en PATUFET seran benvingudes per afegir-les al nostre raconet.
Amb aquests titelles vam anar al laboratori de la llum a veure el conte d'una manera diferent.


També hem fet un mural molt divertit a la classe.


Seguim, perquè us hem d'explicar moltes coses... continuem treballant el traç vertical i ara aprofitem per treballar amb diferents suports i de manera molt manipulativa. Aquests dies hem estat fent traç amb safates i serradures i ha estat molt divertit! Juguem a l'hora que aprenem!!!



Una tarda vam fer plàstica i vam estampar fulles de col amb diferents tonalitats de verd, mireu que grans que són  les fulles de col, normal que en Patufet s'amagués allà! Un cop acabada l'activitat de plàstica vam aprofitar que teníem tres cols a l'aula i vam fer experimentació amb elles. Vam poder tocar, olorar, estripar, tallar i jugar amb les seves fulles.







Per últim, ens vam convertir en hortolans i vam pujar a l'hort a plantar planters de cols.
 Aquests dies pujarem a l'hort a regar-los i a cuidar-los cada setmana i a veure si es fan grans i creixen.





Fins aquí la nostra entrada quinzenal. Ens veiem aviat i continuarem explicant-vos moltes coses sobre el nostre projecte.

PETONS D'ESQUIROLS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada