CONSTRUÏM LA NOSTRA GRANJA 27.05.20

Hola Esquirols,
Us va agradar veure ahir a la teacher a les connexions? quin conte més bonic us vam poder explicar en català i en anglès.
Esperem que us hagi agradat molt.
Mireu, avui us proposem construir una granja com la de l'Old MacDonald. 🐔🐓🐑🐇🐴🐥🐣

🐰Us deixem l'escenari de la granja, el podeu imprimir o dibuixar en cas de no tenir impressora. El retalleu i el podeu enganxar en un cartronet, una capsa de sabates, una cartolina, una fusteta...vosaltres mateixos, com més us agradi.



🐰Després feu el mateix amb el/la grangera i tots els animals de la granja. Sempre és millor que els enganxeu en alguna superfície més dura i així us duraà molt més temps i no es faran malbé.



I ja ho tindríem, podeu jugar i crear moltes històries amb aquesta granja i amb els seus personatges. Esperem que gaudiu molt i estarem encantades de veure les vostres granges construïdes, ja ens les ensenyareu.

A més a més, us deixo una feineta més, per si us ve de gust.




Us deixo aquí les fotos que m'envieu fent activitats des de  casa, m'agrada molt veure com feu les activitats proposades en el blog i en les connexions. M'han agradat molt les vostres cares amb retalls de revistes, com feu plàstica i com feu d'investigadors fent experiments👄.













👀👀PER LA CONNEXIÓ DE DIJOUS, TINGUEU PREPARADA UNA BOLETA DE PLASTILINA, FULLS/PISSARRA , COLORS I UNA SAFATETA AMB UNA MICA DE FARINA, PA RATLLAT, SORRA,SERRADURES... (qualsevol coseta que ens serveixi per poder fer traç)👀👀

PETONS D'ESQUIROLS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada