CAP DE SETMANA AMB ENERGIA 24.04.20

Hola de nou Esquirols!
Ja s'acaba la setmana i amb una mica de sort aviat podrem sortir una estoneta petita al carrer, això és un bon senyal i vol dir que de mica en mica anem guanyant al bitxo!
Ahir ens vam tornar a veure a les connexions, i no només una vegada sinó dues!!!

Us va agradar la sorpreseta de St. Jordi? va ser un conte ben especial, en la distància però us vam sentir ben a prop! i què em dieu de la Jordina?quina sorpresa també que vingués a la nostra connexió i expliqués el conte amb mi!

Esperem que us hagi agradat molt i que hagueu passat una estona màgica escoltant la llegenda.






A les connexions habituals hem estat treballant les lletres del nostre nom.

Us deixo un document word amb les làmines dels vostres noms perquè pugueu jugar i aprendre com ho vam fer a la classe.
Podeu escriure el nom, confegir-lo lletra a lletra, resseguir (amb colors, pedretes, cigrons...), fer-lo amb plastilina, copiar-lo en diferents superfícies (farina, pa ratllat, serradures)....



Document word, cliqueu!

ELS NOSTRES NOMS


També hem treballat la numeració, el comptatge i els colors i ens hem divertit fent el traç dels números, comptant objectes i buscant objectes de diferents colors, us deixo aquí sota unes feinetes de numeració i colors perquè aneu fent entrenaments.


 Fem sèries amb els colors
 Cada aranya del seu color
Quants hi ha?



Abans de dir-vos bon cap de setmana, us animo a participar en el repte de St.Jordi, enviant vídeos i fotos dels vostres castells, ja en tenim moltes i dilluns les publicarem.
I sempre que feu alguna feineta o manualitat o el que us vingui de gust podeu fer-nos arribar una foto per penjar-la al blog.
Aquí us deixo unes quantes fotos de totes les activitats que esteu fent des de casa!









BON CAP DE SETMANA
PETONS D'ESQUIROLS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada